دانلود مقاله پروبيوتيک ها وتوليد نوشيدني پروبيوتيک با استفاده از آب پنير تحت word

پنجشنبه 17 فروردين 1396
3:37
علی

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله پروبيوتيک ها وتوليد نوشيدني پروبيوتيک با استفاده از آب پنير تحت word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله پروبيوتيک ها وتوليد نوشيدني پروبيوتيک با استفاده از آب پنير تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله پروبيوتيک ها وتوليد نوشيدني پروبيوتيک با استفاده از آب پنير تحت word ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله پروبيوتيک ها وتوليد نوشيدني پروبيوتيک با استفاده از آب پنير تحت word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)

تعداد صفحات: 5

چکیده:

با کتریها سالیان طولانی است که به عنوان دشمن انسان شناخته شده اندوهمیشه سعی بر مقابله کردن با آنها بود .اما امروزه استفاده از باکتریها در بسیاری از صنایع از جمله صنایع غذایی ، داروها ، تهیه واکسن ها ،هورمونها وآنزیم ها و;..استفاده می شود.استفاده ازباکتریهای مفید در صنایع غذایی ، به ویژه صنایع لبنی سبب طولانی شدن عمر ماندگاریshelf life وایجاد طعم ملایم اسیدیدرمحصولات لبنی شده است .این محصولات به محصولات تخمیری معروف هستند .مانند انواع ماست ،پنیر ،دوغ ، کشک و;.یکی از مهمترین باکتریها ی مفید ، پروبیوتیک ها هستند که با تغییر فلور میکروبی روده نقش بسزایی در سلامت انسان دارند.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 4 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما : ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دانلود مقالات است. | قدرت گرفته از Blogroz.ir| طراح قالب Blogroz.ir
× بستن تبلیغات