دانلود مقاله تأثير افزودن عسل وبره موم بر خصوصيات کيفي و فيزيکوشيميايي کيک يزدي تحت word

چهارشنبه 9 فروردين 1396
8:52
علی

برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تأثير افزودن عسل وبره موم بر خصوصيات کيفي و فيزيکوشيميايي کيک يزدي تحت word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تأثير افزودن عسل وبره موم بر خصوصيات کيفي و فيزيکوشيميايي کيک يزدي تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله تأثير افزودن عسل وبره موم بر خصوصيات کيفي و فيزيکوشيميايي کيک يزدي تحت word ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تأثير افزودن عسل وبره موم بر خصوصيات کيفي و فيزيکوشيميايي کيک يزدي تحت word :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 14
چکیده:
بره موم از فرآورده های جنبی زنبور عسل و به عنوان یک بیوپلیمر مهم و عسل به عنوان یک منبع با ارزش و اصلی قند طبیعی به همراه خواص ثابت شده علمی شگفت انگیز به عنوان نگهدارنده و شیرین کننده می توانند تحولی در صنایع غذایی ایجاد کنند.هدف اصلی این تحقیق استفاده از بره موم به همراه عسل به منظور بهبود ویژگی های فیزیکو شیمیایی و افزایش ماندگاری در کیک یزدی و تغییرات کلی روی بافت و عطر و طعم کیک ها می باشد. در این بررسی خصوصیات کیفی و فیزیوشیمیایی کیک یزدی با سطوح مختلف عسل (125، 25 و50) درصد جایگزین شکر و بره موم به صورت عصاره آبی در سطوح (03، 05، 07) درصد استفاده شد تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد بهترین بافت مربوط به نمونه حاوی 15 درصد عسل و 07 درصدبره موم بود. از نظر رطوبت نمونه حاوی 125 درصدعسل و 03 درصدبره موم قابل قبول تر بود و به دلیل رطوبت مناسب مدت ماندگاری این نمونه نیز بیشتر بود. افزودن عسل وبره موم باعث کاهش اسیدیته وعددپراکسید شد. در مجموع نمونه A از نظر داوران مورد تایید قرار گرفت.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 3 ] [ امتیاز : 0 ] [ امتیاز شما : ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دانلود مقالات است. | قدرت گرفته از Blogroz.ir| طراح قالب Blogroz.ir
× بستن تبلیغات